Zsigri István üzente 13 éve

több ponton támadható a befizetés pl:korházépítésre adsz megbízást de az elkészült épület kuplerájnak lett átadva.
Jelen esetben te arra adtál megbízást, hogy a pénzedet fektessék be a forexen de a pénzed vagy Sigmann úr számláján maradt vagy a hacker nyúlta le

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Tímea!

Örülök, hogy ennyire nagy embernek tartasz engem, de ha elolvastad volna a korábbi hozzászólásomat, akkor látnád, hogy nem vagyok olyan viszonyban senkivel, hogy bárkit bármire megkérjek. :-(
Én továbbítom azt az információt felétek, amit kapok. Ha ez nem felel meg, akkor akár abba is hagyhatom. Hidd el egy pillanatra sem fog hiányozni nekem ez az őrület, ami mindenhol megy.
Egyébként feltettem a cég kifizetési tervét, lehet rajta csemegézni, aztán meg lehet megint nekem támadni, hogy ez miért, meg az miért nem :-(
Előre szólok, hogy SEMMILYEN RÁHATÁSOM SINCS A DOLGOKRA, egy ugyanolyan tag vagyok, mint ti.

Üdvözlettel: Gyöngyi

Válasz

Nagy Tímea üzente 13 éve

Kedves Lorkné Gyöngyi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy te, illetve a Rácz Margit és a felsővezetők folyamatosan kapcsolatban vannak Franz Úrral és Barbarával és nem tudnak valami távpontot adni a kifizetésekről már hat napja azért elég furcsa mindig csak azt hallani, hogy kifizetnek majd mindenkit? Bár lehet olvasni fórumokon, hogy pl a horvátoknál elkezdték a kifizetést (elvileg). Mivel Franz Úr európai társtulajdonos és már megkapta a pénzeket a kártalanításra (bár tudom, hogy felborult a terv a AP visszatérítések miatt), -én így tudom most jelen pillanatban - ha ez így van!
akkor, miért NEM LEHET BEJELENTENI, ILLETVE ÍRÁSBAN KÖZÖLNI kb. MELYIK ORSZÁG, mikor várható, hogy megkapja a pénzeket, illetve azt, hogy mennyi időn belül?
Mert ha ezt közölnék már, akkor az emberek is nyugodtabbak lennének egy fokkal , mert így csak az idő telik és mindenki egyre idegesebb és bizalmatlanná válik, ezért össze-vissza fórumokon.
ÉS EZ VALLJUK BE NEM IS CSODA.
A gyorshozam.com adminja is lassan SCAM- nak fogja írni 7DW-t ha napokban nem indulnak el a kifizetések és ez csak olaj lesz tűzre.
A LÉNYEG!!
Az emberek szeretnék már tudni a választ, hogy mikor indul el Magyarországon a kifizetés!
EZÉRT MOST TI KÉRJÉTEK MEG FRANZ ÚRAT, hogy közölje, minél hamarabb a kifizetés időpontját.

Mindenki nevében!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Elnézést Katalin, amiért töröltem az előbbi beírást, de a Margit határozottan cáfolta, hogy ő bárkinek is adott volna olyan információt, ami abban volt leírva. Nem akarok valótlanságot, vagy hamis reményeket kelteni senkiben.

Gyöngyi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Attila!
Őszintén remélem, hogy élet bőségesen kárpótol az itt elszenvedett veszteségért, és mindenképpen sikerül a műtétedet minél előbb végrehajtani.
Jó erőt és egészséget kívánok, na meg kitartást! Még van remény arra, hogy megkapjuk a bent lévő pénzeinket és az már alap lehet a műtétedhez.

Gyöngyi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Üdv mindenki!
Még annyit az előző íráshoz,hogy Franz azért nem gerinctelen teljesen egy másik internetes"vállalkozása szinte szünetel a 7day bedőlése miatt.Megoróbálom ide beszurni az ott írtakat:
Az aktuális probléma…..
Erstellt am November 1, 2010 von clubcooleuros
Kedves Barátaim,

Azok akik ismernek, tudják, hogy most milyen jelenlegi problémával kell megküzdenem.

Akik nem ismernek, azoknak ez most nem releváns.

Az összes időmből most ez a leglényegesebb. Ez azt is jelenti, hogy a programommal kapcsolatos blog kevésbé rendszeresen fog megjelenni, mivel a “TAGJAIM” segítése teljes elsőbbséget élvez ebben a pillanatban.

Vannak pozitív jelek már, de még mindig korai lenne előhozakodnom velük. Beletelik még egy kevés – pár napba amíg mondhatok valamit. Tudjátok miről van szó.

Remélem megértitek, hogy most elsősorban a tagokra kell gondot viselnem.

Ez nem jelenti természetesen azt, hogy elhanyagolnám a “Club-CoolEurosunkat”

Franz és csapata (még e probléma ellenére is)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tisztelt L.Sz.Gyöngyi!
Miért nem hagyod a francba az egészet.Nem ér annyit az egész.Érdemben nem tudsz segíteni(sajnos)csak informálni közben meg annyi" negatívot" kapsz,hogy ilyenkor szégyenlem,hogy én is ide tartozom.Emlékez volt egyszer egy Baumag ügy aminek a károsultjait felkarolta egy ügyvéd.Ráment az egészsége,családja és a végén még oda került a vádlottak padjára is(igaz semmilyen büntetést nem kapott,csak szó szóló volt és segíteni akart).Eddig csak csendben figyeltem miket írogatnak itt,de most már kezd elfajulni.Nekem is a megtakarított pénzünk ment rá amit a műtétemre kezdtünk gyűjteni.Bele nyugodtam elúszott,sőt én voltam a hülye hisz így végleg elúszott a műtét esélye(sajnos vannak olyan élet mentő műtétek amit az állam nem támogat).
De aki ebbe bele vágott annak azért tudnia/sejteni-e kellett,hogy előbb-utóbb bedől az egész(nekem még kettő hónap kellett volna).Tehát aki bele vágott tudta,hogy reckiróz,mert hát azért napi 1% mégis csak túl szép(tehát nem biztonsági"játék").
Hidd el egy beteg embernek:hagyd az egészet az egészség többet ér(és remélem,hogy vagyunk azért egy páran akik megértenék).
Csak jót csak szépet:Attila

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves "Sz"!

Légyszi írj nekem privátban, hogy arra válaszolni tudjak, ahol megbeszélhetjük a segítség "hogyan-ját".

Én is szeretném menteni a menthetőt, de én még várnék ezzel 1 hetet. Igaz, én a befektetett pénzem nem tudnám visszaigényelni, hiszen az elmúlt 30 napban a havi díjon kívül nem fizettem be semmit.

Sajnos nem élvezem senkinek a bizalmát, így ugyanannyi veszítenivalóm van, mint bárki másnak, és csak annyi előnyöm van veletek szemben, hogy elsők között kapom meg a korrektnek vélt információt és annyi hátrányom, hogy én a nevemet és az arcomat adtam ehhez az oldalhoz.

Üdv: Gyöngyi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Elnézést: bízom, a bízok helyett:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi!

Megértem, hogy belefáradsz, mivel a jelenlegi helyzet gyakorlatilag kezelhetetlen.
Gyakorlatilag se kép, se hang. Gondolom, Neked is sok pénzed van bent, de ha egyébként "élvezed" a bennfentesek bizalmát, akkor mehg nem kell aggódnod. Én nem bízok benne, és gyakorlatilag biztos vagyok, hogy sajnos Téged is (mint egészen eddig engem is) az orrodnál fogva vezetnek, az alábbi hozzászólásban felsorolt okok miatt.

Kiegészítésnként annyit, hogy gyakorlatilag a Unite Trade is majdnem percre pontosan ugyanakkor szűnt meg, mint a 7 Day Wealth.

Elnézést, nem uszítani szeretnék, de szerintem jelenleg a kármentés a lényeg, és mindössze annyit tudunk, hogy a Franz pipa (aki már egyébként más projekt környékén mozgolódik), a Barbara van, pénz és Steven Sigman pedig nincs.
Őszintén: szerintem önáltatás, hogy a 7 Day Wealth bármit visszafizet önmagától. Azt sem tudjuk, hogy hol vannak, hogyan érhetők el stb.
Beszéltem az AlertPay ügyfélszolgálatával, ahol még telefonszámot sem tudnak róluk. És az igazság az, hogy mindezt az első perctől láttam én is, de mégis beszálltam, többedmagammal.

Szerintem ne zárd le ezt a helyet, az még rosszabb lenne, inkább próbáljuk meg menteni a menthetőt. Később összeállítok egy útmutatót magyar nyelven, hogy miként lehet az AlertPay-nél klezdeményezni az ügyfélbiztonsági procedúrát. Így legalább 30 napra visszamenőleg kérhetjük a pénzünket. Ha valakit érdekel, akkor elérhetővé teszem, akár itt is, ha ebben partner vagy.
Üdv.: Sz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gábor!

Ha nem muszáj, nem fordítom le. Szűkös az időm.
Arról értekeztem benne, hogy pofátlanság a magyarokat (bár lehetnénk jelenleg akár indonézek is, teljesen mindegy) kollektíven büntetni, bár - és ez már a mostani kiegészítésem - ezek szerintem csak amolyan mondvacsinált dolgok. Franznak esze ágában sincs segíteni, kölönben is: hu de fák is Franz?

Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy a lehető legtöbb emberbe bele akarják plántálni, hogy jobban jár, ha nem indít feljelentést az AlertPay-en keresztül, mert úgy nagyobb az esélye visszakapni a pénzét. Szerintem csupán arra megy ki a játék, hogy minél jobban húzzák az időt, minél kevesebben igényeljék az AlertPay segítségét, ezzel azt eredményezve, hogy a lehető legtöbb pénz megmaradjon nekik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Mindenki!

Szeretnélek megkérni benneteket arra, hogy ezt az oldalt tartsátok fenn a megbízható információk oldalának és ne tegyétek azzá, ami nem különbözteti meg a többi fórumtól!

Én továbbra is bízom abban, hogy kifizetnek minket!!!

Nyilván nekem is vannak kétségeim és félelmeim, DE!!! nagyon szépen megkérek minden hozzászólót arra, hogy a gúnyos megjegyzéseket és a sértegetéseket más fórumokon tegye közzé, különben törölni fogom!!!

Amennyiben ezt a szólás szabadság korlátozásának vélitek, csak 1 kérésetekbe kerül és az egész oldalt törlöm. Ez nem fenyegetés, hanem ígéret.

Kezdek belefáradni abba, hogy én igyekszek korrektül tájékoztatni mindenkit aki ellátogat az oldalra és közben csak elégedetlenkedő és vádaskodó beírásokat kell olvasnom.

Már fenyegető leveleket is kaptam, holott én csak egy ugyanolyan tag vagyok csak, mint bárki más. Erre nincs szükségem!!!!

Egy kicsit több toleranciát és türelmet várok tőletek.
Nekem egy viszonylag kis létszámú csoportom van, kb. 120 főből áll, de rajtuk kívül még kb. 200 embernek segítettem a 7DW-el kapcsolatos kérdéseiben az elmúlt 1 év során, hiszen a saját szponzorukra nem számíthattak.

Én most is itt vagyok és igyekszem válaszolni privátban is és az oldalon is a felmerülő kérdésekre. Erre továbbra is hajlandó vagyok, de csak akkor, ha viszonzásul betartjátok az én kérésemet is.

Köszönöm annak, aki érti a problémámat, és nem érdekel az, aki nem fogja fel...

Üdvözlettel: Gyöngyi

Válasz

A P üzente 13 éve

Franz úr új élete, már 500 előregisztrált tagja van. német csatlakozóit arra buzdítja, hogy minél keletebbre toborozzanak ügyfeleket. Tehát 7Day nem vész el, csal átalakul… Európában is.
Legyetek óvatosak!

http://clubcooleuros.wordpress.com/

Válasz

Kürti Gábor üzente 13 éve

Lefordítanád pontosan? Szerintem mindannyiunknak könnyebb lenne értelmezni. És ha jön válasz azt is kérlek.

Gábor

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt küldtem ma ..... Franz-nak, akiről már számos esetben, mint amolyan régi ismerősről szó volt:

Hallo Franz!

Eins gehört meinerseits gesagt: Ich verstehe mich zu der ungarischen Gruppe gehörend (im übrigen genauso viel wie zu der deutschen), jedoch finde ich die Nachrichten, die auf verzögerte Rückzahlungen durch die ungarischen Mitglieder verweisen für eine Frechheit, insbesondere was in diesem Falle die Kollektivstrafe anbetrifft, was ja nicht ein mal beim Militär mehr üblich (oder zugelassen) ist. Wir wurden schlicht und einfach über's Ohr gehauen!

Ich denke, das ganze Gerede, dass man mit Geduld abwarten soll, Manipulation ist. Viele haben viel Geld im System, und hegen noch Hoffnung, was ja auch verständlich ist.
Letztendlich wird mit Sicherheit keiner etwas zurückerhalten (siehe Steven Sigman und Company Express auf Google mit Schlüsselwort"scam"), zumindest nicht freiwillig.
Die letzte Hoffnung bietet AlertPay's Käuferschutz Programm. Durch die aktuell laufende verbitterte, womöglich verzweifelte Gegenkampagne werden aber viele Leute bewusst oder unbewusst irregeführt, und bieten den Drahtziehern noch mehr Geld, welches nicht durch das vermeintliche Käuferschutz Programm zurückbeantrag wird.
Es ist für mich offensichtlich, dass die Drahtzieher darauf spekulieren, die Frist von 30 Tagen des Käuferschutzes verstreichen zu lassen, in so vielen Fällen wie nur möglich.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kapott már valaki is HIVATALOS értesítést akár a 7DW-től, akár az AlertPay-től, hogy fizetni fog, aligha! Lassan 1 hét eltelik és semmi infó, a korrekt dolgok nem így működnek, mindenki lapít! Több esélyt látok, ha a Mikulásnak írunk... (megszoptuk, sajnos ez egyre nyilvánvalóbb)

Válasz

Mészáros Katalin üzente 13 éve

Heló mindenki! Amikor a 7day tagságot az AP nek rendszeres megbizással megadtuk az a havi tagsági díjra vonatkozott és nem az eseti befektetésre. A leírásban szerepelt ( mindenki) olvashatta h. a tagdíj nem jár vissza, viszont a mellé betett pénzünk kamatoztatás céljából nem rendszeres beszedésnek számit és azt befizetési megbízás alapján mindenki kikeresheti a visszaigazoló emailjéből vagy a AP account történetéből. Nos szerintem ezt a befektetett pénz lenne jó ha visszakaphatnánk aminek vajmi kevés esélye van mert ez ebben a világban nem jellemző ez nem 1 olyan bank aki megfogható és érvelhet avval hogy a veszteségei akkorák nem képes fizetni. Bár a remény hal meg utoljára.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egyetértek az előttem szólókkal! Komolytalan, hogy egy országot zárnak ki mikor egy egyedi nemzetközi befektetésről van szó. Egy hiteles, korrekt alapokkal működő cég ezt nem engedheti meg magának!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Miután semmi hivatalos tájékoztatást nem kaptunk, egy amatőr módon megfogalmazott, lefirkantott levelet viszont igen, vajmi kevés esélyt látok arra, hogy a pénzt a 7WD-n keresztül visszakapjam. No, de kizárva semmi, majd meglátom.
Az most már biztos, hogy a 29. napon jelzem az AlertPay-nek az igényemet.
Egyébként a riogatást, hogy kizárják MO-ot a visszafizetésekből egyenesen pofátlannak tartom, és ez teszi igazán hiteltelenné számomra az egészet. Szerintem is kimondottan a 30 napos AP-es határidőre játszanak, hogy minél kevesebben igényelhessék vissza a pénzüket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ha egyáltalán létezik...

Válasz

Réka Nánási üzente 13 éve

Én azon vagyok felháborodva, hogy milyen jogon beszélnek magyarokról, mi nem együtt raktuk oda a pénzünket! Mi közöm nekem ahhoz, hogy a másik mi csinál?!
Ilyet normális cég nem csinál! Látszik, hogy ez A Franz német...tipikus...:-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szerintem vicc az egész! Ilyen levelet nem ír egy komoly ember! Viszont a 30 nap letelte előtt lehet, hogy benyújtom az AlertPay-nek az igényt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez az egész egy jól felépített stratégia a ki nem fizetésre! Már az elején tudták, hogy nem fognak senkit kártalanítani és valótlan e-mailekre és a magyar mentalitásra hivatkozva most azt mondják, hogy kizárják Magyarországot! Hogy az emberek 99%-a nem tud összerakni angolul egy olyan levelet amiben problémáját korrektül megérteti az alertpay-el abban biztos vagyok, tehát nem hiszem, hogy tömegesen tódulnának az alert postaládájába ezek. Ezzel senkit nem akartam megbántani, akinek nem inge ne vegye magára. Én az oldal lekapcsolása óta tudtam, hogy a pénzünkből már nem látunk semmit, de nem ágáltam, mert aki beléptetett korrektül elmondta már akkor, hogy ez bármikor bekövetkezhet. Nem értem miért van szükség erre az egész színjátékra. Ha valaki korrektül szeretne egy közösséget tájékoztatni, megvannak rá az informális csatornák és nem mindenféle fórumokon írogatni valós vagy vélt dolgokat.

A fentiektől függetlenül én sem írtam levelet és nem is fogom. Ha esetleg kártalanítanak, azt ajándék pénznek fogom tekinteni, mivel most erre hajszálnyi esélyt látok!

Válasz

Réka Nánási üzente 13 éve

Sziasztok,

Az visszakérheti a pénzt az Alertpaytől, aki 30 napon belül rakta be az alaptőkéjét, a többi csak a tagdíjat, amit 30 napon belül utaltak, de gondolom senkinek sem az a lényeg. Én már kaptam így vissza pénzt. Ha az Alertpay igazat ad neked, hogy csalás áldozata lettél visszaküldik a pénzt. Először küldenek mindkettőtöknek egy levelet, hogy rendezzétek a nézeteltérést, ha a másik fél nem válaszol öt munkanapon belül, akkor a te javadra döntenek és visszaadják a pénzedet. AZAZ, a 7DW-nek mielőtt leemelik a számlájáról a pénzt VAN LEHETŐSÉGE TISZTÁZNI MAGÁT, ha tényleg egy korrekt cégről van szó. Így nem értem a felháborodásukat, illetve, hogy milyen jogon beszélnek általánosságban a magyarokról.
Mivel a cég semmilyen hivatalos értesítést nem küldött nekünk az esetleges kifizetésekről, mert azért valljuk be, hogy ezek a hírek pletyka szerűen keringenek az éterben. Ezt meg tudták volna előzni, ha egyszerűen pár sorban leírják, hogy mi a probléma és mik a szándékaik. Szerintem akkor a "magyarok" sem lennéne felháborodva.
Teljesen megértem azokat is, akik az Alerttől kérik vissza a pénzüket, mert így azok szerintem 90%, hogy meg is kapják majd, míg a másik oldalt ki tudja... Az Allert csak a saját átutat pénzüket fogja visszaadni, semmivel sem többet, így felesleges a 7DW felháborodása, főleg, hogy ha valóban tiszták, mivel VAN LEHETŐSÉGÜK TIZTÁZNI MAGUKAT!

Réka

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Nóra!

Örülök hogy te is dolgozol, mint én s remélhetőleg nem csak magadért, ahogy én sem. Akinek nem inge... tudod te is. Igazad van hogy írhatott volna, de nem tette meg. Azért még ne adjuk fel. :)

Válasz

Gubonyi Nóra üzente 13 éve

Kedves Gyula

Örülök ,hogy ilyen jól szórakozol....
de én jelenleg is dolgozom...és ha jók az infóim,ezen a 7day nem sokat változtatott...
sőt...én nem sírok
de 1 komoly cég minimum értesíthetett volna...hogy mi a helyzet..
de ez sajnos nem történt meg...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Mindenkinek üzenem akinek sír a szája hogy vegyen vissza magából. Ha ennyi ráérő időd van akkor inkább menj el dolgozni. Az meg hogy ki mennyivel szállt be az a saját anyagi helyzetétől és mérlegelésétől függ. Ha nincs megfelelő indulód, akkor ott van a havi 10-es befizetés. Senki nem mondja(ta) hogy tedd fel mindened. Igen nagy erény a türelem, amit nem lehet megvenni. Bezzeg a 3 hónapot ki bírta várni mindenki, csak most kell türelmetlenkedni.

Válasz

Cs J üzente 13 éve

Sziasztok!
Kezd egyre jobban zaklatni ez a tipikus magyar mentalitás, amivel mindig olyan sokra vittük.:(
Nekem nagyon sok pénzem van ebben a dologban és mégis bizalmat adtam ennek a csoportnak, és türelmesen várom a fejleményeket, bár mindenféle poklon megyek közben keresztül, mivel a gondok ellenére is tarják a hátukat és próbálják megoldani a helyzetet. Ezt nagyon tisztelem bennük.
Megértem hogy zaklatottak az emberek ebben a helyzetben, de a további acsarkodás nem vezet semmire, főleg hogy olyan emberek dolgát nehezítik meg, akik segíteni akarnak.
Kérlek benneteket, hogy próbáljatok értelmesen viselkedni, és bizalmat adni azoknak, akik segíteni akarnak nektek.

Válasz

Szabó József üzente 13 éve

Sziasztok! Semmi értelme az AletrPayról visszakérni a pénzt, nem fogja vissza adni! Saját tapasztalatom, igaz hogy a PayPalrol próbáltam visszaszerezni a pénzem de nem kaptam vissza. Csak vásárlásnál lehet visszakérni a befizetett összeget! De akkor is bizonyítani kell hogy p.l. sérült volt a megrendelt árú.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nóra! A többi bedőlt cég értesített arról, hogy próbálják kifizetni az oda berakott pénzedet? Itt azon dolgoznak, de a magyaroknak ez nem elég :-(

Válasz

Horváth Zsuzsa üzente 13 éve

Sziasztok!
Francznak igaza lehet, - ha tényleg a kifizetéseken gondolkodnak - hiszen ha többen visszakérik egyénileg az AP-ről a pénzüket (amit egyébként nem értek hogyan lehetséges, ugyanis mi magunk adtunk megbízást az AP-nek, küldje el a pénzünket a 7dayw-nek) akkor hogyan fog stimmelni a befektetői lista, tulajdonképpen mi alapján történjen a visszafizetés? Az AP pedig nem csak a 7dayw-nek közvetítője (egy egyszerű kanadai központú internetes bank) hanem számos más internetes befektetői oldalnak. Egyébként egy banktól (remélem jól tudom) csak akkor lehet pénzt visszakérni, ha a befizetésemmel igazolni tudom, hogy nem oda szántam küldeni a pénzt ahová szerettem volna, pl a számlaszám, illetve a számla tulajdonosának neve nem azonos. A mi esetünkben pedig nem küldtük a pénzt, hanem beszedettük, azaz beszedési megbízást adtuk ki. Tehát cáfoljátok meg ha rosszat mondanék.

Válasz

Gubonyi Nóra üzente 13 éve

ja, és sorra dőlnek be ezek a programok...az elmúlt napokban éppen 3
sikerült beleszaladnom:((

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az is nagyon érdekes, hogy több mint egy évig, amíg teljesen rendesen fizetett a cég, Ő volt az ISTEN, most, amikor próbálja kártalanítani a tagokat, de a MAGYAROK miatt ez veszélyeztetve van, akkor menjen a francba!!!

Válasz

Gubonyi Nóra üzente 13 éve

persze kizárják a Magyarokat.......hm
érdekes....de 1 emailt már nehezükre esik küldeni,hogy tájékoztassák
az embereket...egyre ködösebb ez az egész

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Érdekes, amikor befizetni kellett, na akkor nem akarták kizárni a magyarokat. Menjen Franz a francba!

Válasz

ló ottó üzente 13 éve

Nekünk - magyarokank - ez egy Isten ajándékának tekinthető egyszerű pénzkeresési lehetőség volt/lett volna. A kevésből 2xkeveset csinálni. Oda az álom.. majd jött egy barom, aki azt mondta, hogy átverés, aztán jött az aljas, hogy ő visszakapta a pénzt... egy bolond százat csinált szitu, és most ott járunk ismét, hogy "magyarok".

Válasz

Lőrincz László üzente 13 éve

mennyivel egyszerübb lett volna a cég részéről kirakni egy infót a weboldalukra, hogy mi a történet..... akkor nem lenne ez a cirkusz, és mindenkinek első kézből lenne infója. de nem rakják ki... mert nincs mit....

Válasz